dijous, 23 de maig del 2013

Parlant de fires peculiars sobre el mar: Maremeeting Tarraco



Avui entrevistem al gerent de la fira Maremeeting Tarraco que tindrà lloc aquest cap de setmana. Escolteu-nos aquí: http://antenacaro.cat/seccions/audios_mp3/lo_raco_del_mar_2X28_14-05-13_angel_caballero.mp3

1)                  RETRATS D’AIGUA SALADA

Avui parlarem amb Angel Caballero, un dels fundadors i gerent de Maremeeting, una societat que organitza el Maremeeting Tarraco, una empresa que es dedica a l'organització d'events.

Bon dia,
-         Primer de tot explica’ns com va començar la teva relació amb el mar? Quin va ser el teu primer contacte o record al mar?
-         Actualment ets un dels fundadors de l’empresa Maremeeting. De què va aquesta empresa? Quin és el seu sector?
-         L’activitat estrella de la vostra empresa és la fira Maremeeting Tarraco que tindrà lloc aquest cap de setmana. De quin dia a quin dia serà i a quin lloc?
-         Quin és el seu objectiu?
-         Quin tipus de públic s’espera?
-         Quin tipus d’activitats hi podem trobar?
-         Quina és l’activitat més peculiar?
-         Hi haurà botigues on poder comprar material relacionat amb el món del mar?
-         Quina rebuda espereu tenir?
-         Us podem trobar a les xarxes socials?
Podeu trobar més info a: http://maremeeting.com/
AGENDA
- Xerrada “La Costa de l’Ebre: un tresor natural submergit” en el marc de la fira Maremeeting de Tarragona. Xerrada gratuïta.
- Curs de fauna marina del Delta de l’Ebre (dissabte 25 de maig) organitzat per Picampall i l’Associació Catalana d'Oceanògrafes i Oceanògrafs. Lloc: Centre d’educació ambiental, Deltebre. Durada: 10h.. Informació i inscripcions: Trucant al 608 865 566, a info@picampall.org o a la web www.picampall.org. Preus: Adults: 20€ socis; 30€ no socis. Menors de 18 anys: 15 €. Menors de 10 anys gratuït. Places limitades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada