dissabte, 2 de març del 2013

Avui acompanyada d'en Miquel Rota, bussejador i especialista en esculls artificials


1)                RETRATS D’AIGUA SALADA

Avui parlarem amb Miquel Rota, bussejador des de fa més de 25 anys i propietari del centre de busseig MRota Diving, a Torredembarra, a més a més, d’un dels promotors del biotop submarí Antina que es troba a Torredembarra. Avui l’entrevistem aprofitant que aquest divendres té lloc un seminari sobre esculls artificials organitzat entre ells i Animal Latitude (http://www.animallatitude.org/), una associació dedicada a promoure el coneixement de la fauna mundial.

Escolteu tota l'entrevista a en Miquel Rota al nostre enllaç: http://antenacaro.cat/seccions/audios_mp3/lo_raco_del_mar_2X20_26-02-13_miquel_rota.mp3
Bon dia Miquel,

-         Primer de tot, explica’ns com va començar la teva relació amb el mar?
-         Què va fer que et dediquessis al busseig?
-   Actualment dirigeixes un club de busseig MRota Diving a Torredembarra. Quines activitats organitzeu i quin tipus de clients teniu?
-         A més del centre de busseig, també ets el director de ANDI Internacional Esp. , la filial espanyola de l’agència de busseig americana ANDI International. Què té de diferent aquesta agència d’altres que coneixem més com PADI o FEDAS?
-    Una cosa molt curiosa que té el vostre centre que el fa especial és que feu busseig adaptat per a persones amb discapacitats. D’on va sorgir la idea? Quina resposta està tenint?
-   Donat que portes la part medioambiental del teu centre, ets un dels impulsors del projecte ”To Love Is To Grow”. En què consisteix? Explica’ns què és un escull artificial i per a què serveix?
-         Perquè un biòtop a Torredembarra? De qui va sorgir l’idea (associació Antines)?

-        Avui a més t’entrevistem per parlar del seminari “Esculls artificials i boies ecològiques” que tindrà lloc aquest proper divendres dia 1 a les 5 de la tarda a la Facultat de Geografia i Història de la universitat de Barcelona.  Quin és l’objectiu d’aquest seminari?
-         Hi participen més ponents? Qui són?
-    Abans ens has explicat què són els esculls, però i què és una boia ecològica? Quina importància té?
-         A banda del seminari, s’organitza alguna altra activitat lligada a ell?
-         Si algú vol fer una immersió amb vosaltres o assistir al seminari, us poden contactar per internet o a les xarxes socials? http://www.mrotadiving.com/info/m-rota-diving/quienes-somos/


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada