dijous, 10 de novembre del 2011

Lo Racó del Mar torna amb una nova temporada i nou format el dimarts 22 a les 13:30h

Lo Racó del Mar és un programa on us parlarem del mar des de totes les seves perspectives, és a dir, des del punta vista de la flora i la fauna que hi habita, de la geologia que el modela, de la física que el mou, de la química que el canvia i de com l’ésser humà influeix en tots aquests aspectes. El nostre objectiu és apropar-vos una mica més el mar a les vostres cases, per a què el coneixeu, l’estimeu i aprengueu a veure’l com un ecosistema més que s’ha de protegir. Només endinsant-nos en les seves profunditats, podrem descobrir les meravelles que amaga.

A partir d’ara tindrem noves seccions al programa. En primer lloc tindrem la secció Oceans de Notícies on us parlarem de notícies recents relacionades amb el mar. Després continuarem amb la secció La Finestra del Mar a través de la qual ens endinsarem en les profunditats marines i on farem monogràfics sobre els habitants del mar i els processos i fenòmens que hi tenen lloc. En tercer lloc, tindrem la secció Retrats d’aigua salada on parlarem de personatges importants pel seu vincle amb el mar. I per últim continuem amb la nostra secció La lupa, en la què mirem a fons una de les platges properes per a conèixer el patrimoni que tenim.

El programa serà conduit en exclusiva per mi, Eli Bonfill, oceanògrafa i presidenta de l'Associació Catalana d'Oceanògrafes i Oceanògrafs. Per animar una mica el programa de tant en tant ens visitaran experts de les matèries de les què parlem o bé ens concediran entrevistes telefòniques.




Oi que teniu ganes de saber com serà el primer programa en solitari? Doncs us espero a Antena Caro el proper DIMARTS 22 de Novembre a les 13:30h a la sintonia 96.0 o a www.antenacaro.cat  

3 comentaris: