dijous, 21 de març de 2013

El cultiu del musclo del Delta de primera mà amb Ramón Carles

Avui entrevistem a Ramón Carles per a què ens expliqui coses sobre el cultiu del musclo al Delta de l'Ebre, per a conèixer millor els nostres productes de proximitat. Escolteu-lo aquí: http://www.antenacaro.cat/share/share_audios.php?id_audio=2279

1)                RETRATS D’AIGUA SALADA

Avui parlarem amb Ramón Carles, musclaire del Delta de l’Ebre de l’empresa Cademar.

Bon dia Ramón,

-         Primer de tot, explica’ns com va començar la teva relació amb el mar?
-         El teu pare va ser el primer musclaire del Delta. D’on li va sortir la idea?
-         Actualment Cademar és un negoci familiar oi? Quants germans hi treballeu?
-         Teniu muscleres a les dues badies?
-         Explica als nostres oients com és una musclera.
-         I com són les muscleres a mar obert?
-         Quants kilograms de musclo hi ha per cada corda?
-         Quants metres fan les cordes de les muscleres?
-         Abans de vendre, el musclo passa algun procés especial?
-         Quants kg de musclo veneu actualment?
-         Què diferencia el musclo del Delta del de Galícia?
-         Aquí al Delta s’està intentant produir musclo ecològic de cara a l’estiu, oi?
-         Si algú dels nostres oients vol comprar musclo vostre com us pot trobar?

Si voleu veure una mica més la seva feina, mireu aquest reportatge que els van fer:

Per a més informació: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada